TØMRERARBEIDER HAR STARTET PÅ LØNVARDSTOPPEN!

TØMRERARBEIDER HAR STARTET PÅ LØNVARDSTOPPEN!


VI ER ENDELIG I GANG MED TØMRERARBEIDER PÅ LØNVARDSTOPPEN!

Da er vi i gang med tømrerarbeider på tomten, de startet sitt arbeid i uke 25. Her har de startet på leilighet L40, L30 og L48.

Det er veldig spennende å følge med framover, vinduer kommer på byggeplass for de første leilighetene i uke 27. Det er nå kun 1 år igjen til overlevering av leilighetene til kjøper, kunder som har kjøpt har nå gjort de fleste valg og oppgraderinger i leilighetene sine. Nå begynner den virkelige produksjonen å ta form framover mot ferdig leilighet. Inndeling av leiligheter med stenderverk, der en kan se konjektur av vinduer og dørplasseringer kan en se nå på de første leilighetene som har fått reisverk på plass. Blir gøy å følge med framover nå.

På jakt etter ny bolig?

Går du med tanker om å kjøpe leilighet? Om du bestemmer deg raskt i dette prosjektet så er mulighetene fremdeles tilstede for å endre i farger på kjøkkenfronter, baderomsmøbler, fliser, garderober og maling på vegger. Vi har også en kampanje som går nå i juni. Betal kun inn 100.000 i depositum – resterende kjøpesum betales ved overtakelse av boligen.

Privat visning!

Om du skulle ønske en privat visning og informasjonsmøte om prosjektet er det bare å ta kontakt med oss så avtaler vi nærmere. Ta kontakt med vår kundeansvarlig, Lene E. Vikøyr på mobil: 909 72 517, så finner hun ett tidspunkt som passer.

Fordeler med å kjøpe nytt!

Omkostningene er lave

Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved brukt bolig.

Du får et trygt hjem med 5 års reklamasjonsgaranti

Boligen er i forskriftsmessig stand og alle boliger skrives med kontrakt etter bustadoppføringsloven.

Sikker overtakelse

Boetablering bruker Standard Norge kjøpekontrakt. Dette er den sammen kontrakten som Forbrukerombudet anbefaler. I denne avtalen er overtakelsestidspunkt oppgitt.

Miljøhensyn

Boetablering benytter energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer.

Du får et tidsriktig hjem

Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge. Vi tegner unike boliger til alle tomter vi bygger på, med ett unik arkitektur og framtidsrettede løsninger og material valg.

Alt er nytt

Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid.

Du får god tid

til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Du blir en del av et helt nytt bomiljø

der ingen har etablert seg tidligere med mange nye hyggelige naboer.

 

Endelig er Markhus i gang med tømrerarbeider på Lønvardstoppen!

 

 

1920 1083 Lønvarden Nord
Del

Interesseskjema – Lønvardshøyden

Meld din interesse allerede nå, så holder vi deg oppdatert på prosjektet og inviterer deg til salgsstart.

Interesseskjema