TA KONTAKT FOR PRIVAT TOMTEVISNING
Lene Engelsen Vikøyr
Ring meg / Send e-post
Les mer

Bo luftig og solrikt i et godt og trygt boligmiljø!

Prosjekt Bjørketunet ligger flott og solrikt til på Lønvarden Nord. Dette prosjektet får en unik beliggenhet i Strusshamn med nærhet til det meste, samtidig som det ligger høyt og fritt til med umiddelbar nærhet til naturen og flotte solforhold.

Dette er ett nytt og spennende boligområde som bygges i et meget populært område på søre del av Askøy med korte avstander til: Strusshamn -, Askøy og Kleppestø senter med alle sine servicetilbud, 15 minutters kjøretur til Bergen sentrum og umiddelbar nærhet til flott turterreng.

Nærområdet

Boligene på Bjørketunet vil gi deg mulighet til å nyte det beste av det vakre landskapet på Askøy, samtidig som Bergen sentrum ikke er mer enn et kvarters tid unna med offentlig transport eller bil. Fra Kleppestø kai tar båten «Beinveien» deg rett til Bergen sentrum på 15 minutter. Dette er området for deg som er på jakt etter en komfortabel livsstil med nærhet til frisk luft og vestlandsk natur.

Det er kort vei til alle aktivitets- og servicetilbud, og alt er lagt til rette for høy trivsel både utendørs og innendørs i de arealeffektive boligene. To biloppstillingsplasser med tilhørende sportsbod følger med hver bolig. Utearealet opparbeides med heller, gress og lav hekk mellom boligene.

Sentralt og idyllisk

Det er få eiendommer som kan sies å ligge både sentralt og idyllisk, men noen perler finnes. Bjørketunet er en av disse, et ypperlig alternativ for deg som ønsker å bo lettvint og behagelig på et sentralt og idyllisk sted. Her kan du og dine nyte familielivet i moderne boliger med fremtidsrettede løsninger i trygge omgivelser. Ditt nye nabolag tilbyr en rolig og komfortabel hverdag med mulighetene like utenfor døren. Naturen venter like utenfor med herlige turområder, lekeareal og fint opparbeidede arealer i et barnevennlig område. Det nye sameiet på Bjørketunet ligger innbydende til, omkranset av skog, fjell og hav, men samtidig sentralt.

Ekslusive kvaliteter

Vi har valgt å gi prosjektet eksklusive kvaliteter, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Interiøret er moderne, stilrent og preget av gjennomtenkte løsninger og materialer av god kvalitet. Boligene er på 136 m2 og er femroms, med fire soverom med walk-in i hovedsoverommet i andre etasje, egen tv‑stue i første etasje, to bad, eget vaskerom og stue/kjøkken i andre etasje. Det leveres et tiltalende, godt utstyrt kjøkken fra vår kjøkkenleverandør med hvitevarer fra Electrolux. Her har du som kunde muligheten til å påvirke kjøkkenet slik at det får et preg som passer nettopp deg.

Interesseskjema – Lønvardshøyden

Meld din interesse allerede nå, så holder vi deg oppdatert på prosjektet og inviterer deg til salgsstart.

Interesseskjema