TA KONTAKT FOR PRIVAT TOMTEVISNING
Lene Engelsen Vikøyr
Ring meg / Send e-post
Les mer

Velkommen til Lønvardstoppen

Det er svært hyggelig å kunne presentere første byggetrinn Lønvardstoppen – Felt BBB1. Her starter vi med å bygge 34 leiligheter i ulik størrelse.

Disse leilighetene har en unik beliggenhet øverst på Lønvarden, opp på toppen fra Strusshamn. Dette er første byggetrinn av totalt 135 enheter i planen for Lønvarden felt DF12 og DF13. Vi skal bygge flotte boliger fordelt på leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. På Lønvardstoppen ligger leilighetene på ett høydedrag over annen bebyggelse i området, det ligger høyt og fritt med flotte utsikts- og solforhold. De øverste leilighetene får utsikt utover Sotrabroen, Sotra, Ågotnes, Krokåsdalen og nordover på Askøy så langt øyet kan se. Du og dine vil bo luftig, trygt og moderne.

Korte avstander til det meste

Med naturen rett utenfor døren gir boligene på Lønvarden deg muligheten til å nyte det beste fra det flotte landskapet på Askøy, samtidig som Strusshamn og Kleppestø byr på alt man måtte trenge i hverdagen.

Ved Strusshamn Senter finner du matvarebutikker, restaurant, frisør, bruktbutikk, treningssenter, tannlege, fysioterapeut, bilverksted, Europris, Fagmøbler. Ellers er både Kleppestø senter, Verkstedet med Blomsterlykke og Æra café & fetevarer og Amfi Askøy rundt tre kilometer unna med alle sine servicetilbud.

Bergen sentrum er ikke mer enn 15 minutter unna med offentlig transport eller bil. Fra Kleppestø sentrum tar båten Beinveien deg rett til Bergen sentrum på 15 minutter.

Unike sol- og utsiktsforhold

Det er få eiendommer som kan kategoriseres som både sentrale og idylliske. Noen perler finnes og Lønvardstoppen mener vi er en av disse. Ett ypperlig alternativ for deg som ønsker å bo lettvint og behagelig på ett sentralt og idyllisk sted. Her vil du og dine nyte livet i moderne boliger med framtidsrettede løsninger i trygge omgivelser.

Ditt nye nabolag tilbyr en rolig og komfortabel hverdag med det meste i umiddelbar nærhet. Naturen er like utenfor inngangsdøren med flotte turområder, fuglekvitter og stillhet i ett rolig område. Det nye sameiet på Lønvardstoppen ligger fantastisk til, omkranset av skog, fjell og hav, samtidig sentralt i forhold til alle servicetilbud.

Leilighetenes kvaliteter

Vi har valgt å gi prosjektet flotte kvaliteter! Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Interiøret er moderne, stilrent og fylt av gjennomtenkte løsninger og materialer av god kvalitet.

Leilighetene fra 87 m2 og oppover har to bad, eller gjestetoalett i tillegg til hovedbad. Det leveres ett tiltalende, godt utstyrt kjøkken fra vår kjøkkenleverandør med integrerte hvitevarer fra Siemens. Her har du som kunde muligheten til å påvirke kjøkkenet, slik at det blir ett personlig preg som passer nettopp deg. Leilighetene har størrelse fra 58 m2 til 117 m2 og kommer som 2-, 3-, og 4 roms leiligheter.

Interesseskjema – Lønvardshøyden

Meld din interesse allerede nå, så holder vi deg oppdatert på prosjektet og inviterer deg til salgsstart.

Interesseskjema